Over CC adviseurs

Over CC Adviseurs - Carla Hendrix

Mijn onafhankelijke positie

CC Adviseurs is makkelijk toegankelijk voor al uw financieel advies. Door de nadruk te leggen op uw persoonlijke wensen zal het advies altijd bij u passen. Door mijn onafhankelijke positie en korte lijnen is CC Adviseurs prettig om mee te werken.

CC Adviseurs is opgestart door Carla Hendrix begin 2008. Ik ben Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheek Adviseur en al geruime tijd ervaring in de financiële dienstverlening. Vanaf 1988 ben ik werkzaam in deze branche. Begonnen bij de SNS Bank en door de passie voor dit vak en mijn ondernemersbloed, ben ik mijn eigen financieel advieskantoor begonnen.

Over mij persoonlijk

Het ondernemersbloed komt van mijn vaderskant. Hij heeft tot zijn pensionering een eigen timmerbedrijf gehad in Broekhuizenvorst, waar ik geboren en getogen ben. Sinds 2011 ben ik woonachtig in de mooie plaats Horst en woon samen met Geert Schatorjé en mijn 2 prachtige dochters Lotte en Eva.

Naast mijn werk is het gezinsleven, mijn familie en vrienden erg belangrijk voor mij. Koken is ook een hobby voor mij en dan gezellig tafelen met deze mensen. Verder ben ik sportief aangelegd en ga graag een flink stuk hardlopen of een flinke wandeling maken met onze hond Max.

Interesse in de mensen

Wat ik verder belangrijk vind om te vertellen, is de interesse die ik heb in mensen. Ik wil graag weten wat hen beweegt en hoe het met familie en vrienden gaat.

Dit in relatie tot CC Adviseurs staat het klantbelang voorop, dat is waar ik voor sta. Eerlijkheid en betrouwbaarheid vormen de basis om dit waar te maken.

Graag tot ziens voor een gesprek.

Menu